Je bent hier:

Web applicaties

Bij Perika zit u goed voor webapplicaties die u in staat stellen altijd en overal toegang te geven tot actuele gegevens. Of u zich nu op kantoor bevindt, onderweg bent of zelfs in het buitenland bent, onze op maat gemaakte webapplicaties bieden de flexibiliteit en functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft om naadloos te opereren in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Maatwerkapplicaties om altijd over actuele gegevens te kunnen beschikken. Overal ter wereld.

Wat zijn webapplicaties?

Webapplicaties zijn maatwerkapplicaties die, zoals de naam al aangeeft, werken via het web. Oftewel: via het internet. U heeft dus altijd een werkende internetverbinding nodig om een webapplicatie te kunnen gebruiken. Het grote voordeel is natuurlijk dat u plaats-onafhankelijk bent. Overal ter wereld zal de applicatie werken. U heeft alleen een apparaat zoals een computer, tablet of smartphone nodig mét een internetverbinding.

Rapporten genereren, orders aanmaken, nieuwe klanten opvoeren, administraties bijwerken, vrijwel alles kan overal en altijd. Kortom: er zijn erg veel mogelijkheden. Uw wensen zijn dus leidend. Het is natuurlijk leuk om bijvoorbeeld de omzet van uw bedrijf in te zien terwijl u lekker op vakantie bent.

Bij een webapplicatie hoort vrijwel altijd een database. Deze wordt volledig beheerd en onderhouden door ons, indien u dat wenst. Natuurlijk mag u die ook zelf beheren en onderhouden! Maatwerk zorgt voor een hoge graad van flexibiliteit. Dit ziet u bijvoorbeeld ook terug wanneer u ons inschakelt voor Excel-automatisering. Onze Excel-experts zetten uw wensen altijd op de eerste plaats.

Vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen?

Veiligheid

Webapplicaties kennen vrijwel altijd onderdelen die slechts benaderbaar zijn na het invoeren van gebruikersnaam/wachtwoord. Denkt u aan de webapplicatie van een grote bank: om uw transacties te kunnen zien of wijzigen moet u eerst inloggen. Gelukkig maar!

Er zijn nog veel meer veiligheidsaspecten te benoemen; we nemen ze graag met u door om ook hier weer perfect aan te sluiten bij uw wensen en eisen.

Een adviesgesprek inplannen om te bekijken welke cloud-based maatwerkoplossingen wij uw bedrijf of organisatie kunnen bieden?

Neem contact met ons op voor een applicatie voor het web

Wilt u profiteren van de voordelen van webapplicaties en maatwerkoplossingen voor uw bedrijf? We bespreken graag hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren zodat u altijd overal toegang krijgt tot essentiële gegevens en functies. Bereik ons via het contactformulier en ontdek hoe we uw zakelijke efficiëntie gaan verbeteren met onze webapplicaties en andere softwareoplossingen, zoals diverse Windows-applicaties.