Je bent hier:

Over Perika

Wij helpen organisaties hun resultaten te verbeteren door het leveren van maatwerkapplicaties voor ieder bedrijfsproces.

Perika ontwikkelt maatwerkapplicaties ter ondersteuning van ieder organisatieproces en maakt data inzichtelijk en eenvoudig bruikbaar. Met een gedegen aanpak bieden wij de juiste oplossing. Wij bouwen Windows applicaties, ontwikkelen uitgekiende oplossingen in Excel en creëren web-based applicaties voor efficiëntere bedrijfsprocessen.

Als kleinschalig specialist houden wij van een direct, persoonlijk contact, een goede bereikbaarheid – ook buiten kantooruren – en flexibiliteit kenmerkt onze dienstverlening.

Met een schat aan kennis en ervaring op het vlak van automatisering en bedrijfsprocessen, denken wij altijd mee door te luisteren, analyseren en passende oplossingen te bieden.

Vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen?

Peter Mooren en Richard Kievits, Perika

Perika en Excellogisch

In 2019 is Excel Expert Excellogisch samengevoegd met maatwerk software bedrijf Perika.

De bredere software kennis van Perika en de Excel expertise van Excellogisch zijn een perfecte combinatie om relaties verder te ontzorgen. Zo is het doorgroeien naar een Microsoft Windows applicatie, webapplicatie of uitbreiding met een app binnen dezelfde organisatie mogelijk: Perika. Daarnaast is het goed te weten dat de kennis van uw Excel applicaties binnen Perika wordt geborgd.

Dezelfde aandacht in een ruimer jasje.

Missie

Leveren van maatwerkapplicaties ter ondersteuning van ieder organisatieproces

Perfecte basis

“Procesdenken zit in ons bloed. Data structureren is waar we goed in zijn.
Een perfecte basis voor automatiseringsvraagstukken.”

3 P's

Professioneel

Professioneel

We werken volgens onze standaarden. We zijn flexibel en daardoor wendbaar. No-nonsense. Onze standaarden verbeteren we continu.

Persoonlijk

Persoonlijk

We hanteren graag korte lijnen. Zowel binnen Perika als in contact met u. We leren u en uw organisatie graag kennen!

Perfectie

Perfectie

Nobody is perfect. Dat is natuurlijk waar. Vandaar ook dat we perfectie nastreven. U bent degene die bepaalt in hoeverre ons dat is gelukt.

Stappenplan Perika

1. Analyse

Snappen wat uw wensen zijn. Dat is ons vertrekpunt. We vragen u dan ook het hemd van het lijf, want u kent het proces dat ondersteund moet worden het best.

2. Planning

We maken een inschatting qua tijd en investering. Op basis daarvan kunnen we samen met u een planning maken.

3. Realisatie

We gaan niet voor een big-bang. Er wordt binnen de planning meerdere keren een deeloplevering gedaan. Dit biedt voor u flexibiliteit binnen het proces bij tussentijds gewijzigde wensen!

4. Test

De applicatie moet leveren wat u er van verlangt. Dit betekent dat u de applicatie goed zult moeten testen voordat deze in gebruik genomen wordt. Door de deelopleveringen bent u er natuurlijk al aardig mee vertrouwd geraakt.

5. Oplevering

Eind goed, al goed? Jazeker! En als er dan toch iets gewijzigd moet worden, dan staan we natuurlijk voor u klaar.

Vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen?

GARBAGE IN = GARBAGE OUT

De praktijk bewijst dat deze stelling correct is. Een goede oplossing vergt nu eenmaal een goede uitgangspositie. Voordat u investeert in de automatisering is het dan ook zaak ervoor te zorgen dat uw processen vrijwel vlekkeloos verlopen.

KEEP IT SIMPLE

We weten dat de hoeveelheid data ook binnen uw organisatie groeit en steeds complexere verbanden kent. Door de data opnieuw te structureren worden de onderlinge verbanden weer inzichtelijk. En daarmee worden de applicaties eenvoudiger, efficiënter en eenvoudiger in gebruik.

VOICE OF THE CUSTOMER

Onze allerbelangrijkste bron. We zullen er veel aan doen deze waardevolle input zo volledig mogelijk te benutten. U bent onze klant. We vinden het belangrijk u te ontzorgen. Tegelijkertijd bent u ook de opdrachtgever. U houdt dus de regie.