Je bent hier:

Windows applicaties

Perika helpt organisaties hun resultaten te verbeteren door het leveren van krachtige Windows-applicaties. Wij hebben de expertise en ervaring om op maat gemaakte Windows-applicaties te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw specifieke zakelijke behoeften. Of het nu gaat om het stroomlijnen van uw interne operationele processen, het verbeteren van de productiviteit van uw team of het optimaliseren van uw gegevensbeheer, onze applicaties bieden oplossingen die uw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Wij helpen organisaties hun resultaten te verbeteren door het leveren van maatwerkapplicaties voor ieder bedrijfsproces.

Wat zijn Windows-applicaties?

Onze Windows-applicaties zijn maatwerkapplicaties en hebben hun eigen ‘executable’. Dat wil zeggen dat uw applicatie op uw computer wordt geplaatst, of ergens in uw netwerk als meerdere mensen ermee moeten werken. De applicatie werkt zoals u in Windows gewend bent met… Windows! De applicatie toont voor ieder onderdeel een scherm waarin uw processen worden getoond. Onze specialisten ontwikkelen menu’s en/of knoppen die u gebruiksgemak zullen geven voor eenvoudig beheer. Overigens werkt de applicatie zonder dat daarvoor een internetverbinding nodig is. Dit is in tegenstelling tot webapplicaties op maat, waarvoor u ons ook eenvoudig inschakelt.

Soms is het handig of verstandig om een database onderdeel te laten zijn van uw oplossing. De Windows-applicatie zal zo geprogrammeerd zijn dat u zelf niets aan de database hoeft te doen: alles gaat geautomatiseerd, net als bij Excel-automatisering. Hier zorgen onze Excel-experts voor. Eigenlijk merkt u niet dat er een database wordt gebruikt.

Veiligheid

De applicatie staat op uw eigen computer of netwerk. Zonder toegang daartoe is er dus niet met de applicatie te werken. Natuurlijk kunnen we extra veiligheid inbouwen (bijvoorbeeld een inlogscherm voor het invoeren van gebruikersnaam/wachtwoord alvorens de applicatie kan worden gebruikt).

Er kunnen redenen zijn dat de database niet in het eigen netwerk of op de eigen computer te plaatsen is (denk aan back-ups of bescherming van de data). In dat geval zal uw maatwerkoplossing met behulp van een (veilige) internetverbinding de database gaan gebruiken. Wij vinden voor u de beste oplossing en we zullen die ook implementeren.

Vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen?

Ontdek de voordelen van onze applicaties voor Windows zelf

Wilt u profiteren van de voordelen van onze op maat gemaakte Windows-applicaties? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw organisatie gaan ondersteunen met krachtige en gebruiksvriendelijke Windows-applicaties die perfect aansluiten bij uw behoeften. Laat ons u helpen uw zakelijke processen te optimaliseren met softwareoplossingen op maat.

creaza

Referenties