Je bent hier:

Maatwerkoplossingen

Persoonlijk contact

Betaalbare software

Professionele macro-ontwikkelaar

U bent bij Perika aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een macro-ontwikkelaar. We leveren softwareapplicaties op maat voor diverse bedrijven en organisaties. Tegenwoordig is data goud waard en wordt het voor organisaties steeds belangrijker om deze data goed te analyseren. Microsoft Excel biedt hiervoor de juiste oplossing en wij ontwikkelen de software, zodat het perfect aansluit op uw bedrijf of organisatie.

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Expertise als macro-ontwikkelaar

Onze specialisten zijn Excel-experts en kunnen u van dienst zijn door goede oplossingen aan te bieden. Met onze oplossingen krijgt u meer inzicht in uw data en verbeteren de resultaten. Een handige tool in Excel is het opnemen van een macro. Een macro is opeenvolging van acties die u regelmatig wilt gebruiken. Bij het ontwikkelen van een macro nemen we muisklikken en toeslagen op, zodat u deze met één klik op de knop en zo vaak als u wilt, kunt uitvoeren. Op deze manier kunnen we Excel automatiseren, waardoor u efficiënter te werk gaat. Als macro-ontwikkelaar kunnen onze specialisten de macro altijd bewerken en wijzigen, om de handeling te verbeteren.

Peter Mooren

Raadpleeg onze ontwikkelaars om oplossingen te creëren

We ontwikkelen maatwerksoftware als oplossing voor al uw problemen en vragen in Excel. Kies ervoor om een macro te laten creëren door onze macro-ontwikkelaar en profiteer van de vele voordelen. Bespaar een hoop tijd en maak uw data inzichtelijk, zodat uw medewerkers productiever kunnen werken. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 055–2340333 om uw wensen te bespreken.

Kom langs voor uw vrijblijvend adviesgesprek